Fruitabonnement

Fruitabonnement
Met het fruitabonnement zorgen wij ervoor dat uw kind(eren) één of vier dagen in de week een gezond tussendoortje krijgt aangeboden op school. Het fruitabonnement bestaat uit een wisselend aanbod van fruit en groente waarbij rekening gehouden wordt met de seizoenen. We werken hiervoor samen met de school en met lokale, kleine ondernemers.

Het fruitabonnement is nu beschikbaar voor de regio Leiden. Staat uw school buiten dit gebied? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Voor scholen
U meldt dat u de fruitabonnementen van Fruit in de klas wilt aanbieden aan de ouders.Wij zorgen voor informatie en promotiemateriaal. Wanneer 20 kinderen of meer zich aanmelden voor de abonnementen gaan we van start.Op de dag(en) van levering wordt het fruit afgeleverd op de afgesproken plek op school. Bij voorkeur leveren wij het af bij een concierge of ander vast aanspreekpunt. Bij de levering zit een lijst met daarop de namen van de kinderen en klassen/groepen. De school zorgt vervolgens voor de verdeling naar de juiste leerlingen.
Aanmeldformulier voor scholen

Voor ouders
Als ouder kunt u zich aanmelden voor het abonnement. Doet uw school al mee, dan is het makkelijk; u meldt zich aan, ontvangt een factuur en na ontvangst van de betaling gaat het abonnement in. Doet uw school nog niet mee? Dan informeren wij uw school dat er interesse is voor dit abonnement. Wanneer de school wil meewerken gaan wij ons best doen om meer ouders enthousiast te maken. Wanneer 20 of meer leerlingen zich aanmelden gaan we van start. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen. Wanneer het abonnement start krijgt u hiervan tijdig bericht en ontvang u de factuur. Na betaling gaat het abonnement in. Weet u niet of uw school al meedoet? Neem dan contact met ons op: abonnement@fruitindeklas.nl

Vul het Aanmeldformulier voor ouders in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Invullen is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Kosten
4 dagen per week di-woe-do-vr € 75,- per schooljaar
1 dag per week woensdag € 25,- per schooljaar


Met de abonnementen gaan wij uit van 40 schoolweken. Wanneer het abonnement later in het schooljaar start zal een verrekking van het abonnementsgeld plaatsvinden.

Algemene voorwaarden